Ads 468x60px

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

5 στάσεις για εγγυημένους οργασμούς!


Και ευχαρίστηση στο κόκκινο!

Tο έχουμε πει: το sex είναι ωραίο, και το καλό sex ακόμα καλύτερο! Και τι κάνει το sex καλό; Μα φυσικά ο οργασμός!

Και δεν εννοούμε του άντρα, γιατί έχουν την μαγική ικανότητα πάντα, ή έστω κατά 99% να τελειώνουν, αλλά της γυναίκας που όσο να πεις είναι κομματάκι πιο... δύσκολος. Εννοείται ότι για να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση, το παν είναι να γουστάρει τον παρτενέρ. Τι γίνεται όμως όταν η έλξη, ίσως και ο έρωτας υπάρχουν, αλλά απουσιάζει πλήρως η τεχνική για να μπορέσει να μπει το κερασάκι στην τούρτα; Eκεί φίλες μου υπάρχει αμηχανία η οποία συνήθως καταλήγει σε εκνευρισμό! Γι' αυτό λοιπόν εμείς, σας έχουμε 5 στάσεις-Ευαγγέλιο, τις οποίες καλά θα κάνετε να εφαρμόσετε αν θέλετε εγγυημένα να δείτε... πυροτεχνήματα!

1. Η σπαστή καρέκλα: Μην τρομάζετε, δεν πρόκειται να καταλήξετε στο ΚΑΤ, αν φυσικά ακολουθήσετε τις οδηγίες μας. Η συγκεκριμένη στάση είναι απλή και... σίγουρη! Ξαπλώστε ανάσκελα και βάλτε τον παρτενέρ σας να σταθεί οριζόντια από πάνω σας. Φέρνετε τα πόδια σας στον αέρα στο ύψος των ώμων του και τον αφήνετε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Από την μία, δίνετε την ευκαιρία στον καλό σας να αισθανθεί κυρίαρχος του παιχνιδιού και από την άλλη η εν λόγω στάση επιτρέπει ολική διείσδυση αλλά και επαφή με το σημείο G σας! Εγγυημένη επιτυχία σας λέμε...

2. To... υπερυψωμένο ιεραποστολικό: Φανταστείτε τη γνωστή και αγαπητή σε όλους μας ιεραποστολική στάση, αλλά με μία μικρή και καίρια παρέμβαση. Βάλτε κάτω ακριβώς από την λεκάνη σας ένα μαξιλαράκι ώστε το σημείο να βρίσκεται λίγο πιο ψηλά από το υπόλοιπο σώμα και πιστέψτε μας το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνες. Πολλές γυναίκες μάλιστα υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη είναι η μοναδική στάση με την οποία μπορούν να έρθουν σε οργασμό! Αν είστε και λίγο γυμνασμένες, μπορείτε να παραλείψετε το μαξιλαράκι και να σταθείτε στον αέρα! Προσοχή... Μόνο αν είστε γυμνασμένες!

3. Το ξαπλωμένο στα... τέσσερα: Πρόκειται για μία άκρως πετυχημένη παραλλαγή του γνωστού σε όλους doggy style. Ξαπλώστε μπρούμυτα και βάλτε τον παρτενέρ σας να ξαπλώσει επίσης μπρούμυτα από πάνω σας. Αν είστε αρκετά υγρή μπορείτε να έχετε τα πόδια σας κλειστά ώστε να ο κόλπος σας να είναι όσο το δυνατόν πιο στενός. Η συγκεκριμένη στάση, δεν προσφέρει μόνο πολλαπλούς οργασμούς και στους δυο σας, αλλά είναι και ιδιαιτέρως ξεκούραστη ειδικά για εσάς. Αν δεν είστε πολύ υγρή από την αρχή, μπορείτε να έχετε τα πόδα σας ανοιχτά, και να τα κλείσετε όσο ο παρτενέρ σας θα βρίσκεται μέσα σας. Αξίζει!

4. H γενναιοδωρία του πειρατή: Πραγματικά δεν έχουμε ιδέα γιατί αυτή η στάση ονομάστηκε έτσι, αλλά υποψιαζόμαστε ότι μάλλον επειδή προσφέρει απλόχερα... οργασμούς! Ξαπλώστε ανάσκελα, με το ένα σας πόδι κάτω και το άλλο στον ώμο του. Προσοχή... Η συγκεκριμένη στάση απαιτεί αρκετή ευλυγισία μιας και υπάρχει πιθανότητα κράμπας. Ο παρτενέρ σας καλό θα ήταν να στηρίζεται στα χέρια του προκειμένου να μην πέσει εξ' ολοκλήρου πάνω σας, κάτι που σίγουρα δεν θα σας είναι καθόλου ευχάριστο. Αν καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας, σας υποσχόμαστε ότι θα ανακαλύψετε έναν πειρατικό θησαυρό!

5. H καουμπόισσα της... Ασίας: Ακόμα μία ονομασία που δεν γνωρίζουμε γιατί και πώς, αλλά θα φροντίσουμε να σας την περιγράψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Βάλτε τον παρτενέρ σας να ξαπλώσει ανάσκελα κι εσείς σταθείτε από πάνω του, Όπως πολύ καλά καταλάβατε, η στάση αυτή περιέχει κάποια στοιχεία των υπόλοιπων καουμπόικων στάσεων με μία μικρή ιδιαιτερότητα: περάστε τα πόδια σας αριστερά και δεξιά από την μέση του, ίσως και λίγο παραπάνω και στηριχθείτε στις πατούσες σας και κατ' επέκταση στις γάμπες σας. Να ξέρετε, ότι η βαριά δουλειά θα πέσει σε εσάς οπότε αν έχετε κάποια παραπάνω κιλάκια, καλό θα ήταν να μην την επιχειρήσετε. Τα πόδια σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κλειστά προκειμένου να τρίβεται και η κλειτορίδα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...