Ads 468x60px

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το καλό σεξ περνάει από το στομάχι!


normal

Η σωστή διαστροφή είναι βασικός παράγοντας για την διατήρηση όχι μόνο της γενικότερης υγείας μας, αλλά και της σεξουαλικής μας ζωής. Ως γνωστών ο έρωτας περνάει από το στομάχι, γι’ αυτό και εμείς ανακαλύψαμε απλές διατροφικές συμβουλές – προτάσεις, προκειμένου να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, άρα και τις σεξουαλικές επιδόσεις.
Όλοι οι γιατροί άλλωστε λένε ότι τα φαγητά που είναι καλά για τη καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα του ανθρώπου, έχουν ευεργετικές ικανότητες και στη σεξουαλική του ζωή.
  • Η διατροφή πλούσια σε ψάριαλαχανικάελαιόλαδοφυτικές ίνες, φαίνεται ότι αρμόζει τέλεια για υγιή και αποτελεσματική σεξουαλική λειτουργία.
  • Χημικές ουσίες όπως το «ωμέγα 3»,  λιπαρά και οξέα που υπάρχουν σε τροφές όπως το ελαιόλαδο, ο σολομός και οι ξηροί καρποί, βρέθηκαν να βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό τα καθιστά πολύ ευεργετικά για τη σεξουαλική σας ζωή.
  • Άλλα τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικές χημικές ενώσεις, όπως τα πράσινα λαχανικά, το σκόρδο, η ρίζα τσινσένγκ και η σόγια, βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία των αρτηριών και την κυκλοφορία του αίματος και έτσι ευεργετούν τις επιδόσεις στο κρεβάτι.

Μια καλή σεξουαλική λειτουργία προϋποθέτει όμως και κάποιες «απαγορεύσεις», που ούτως η άλλως κάνουν πολύ κακό στην υγεία του ανθρώπου. Έτσι, εκτός από το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, την υπερβολική κούραση και την αϋπνία που βλάπτουν τη σεξουαλική ορμή, καλό θα είναι να αποφεύγεται και η κατανάλωση κάποιων τροφών…
Έρευνες έχουν δείξει ότι το λεγόμενο… πρόχειρο φαγητό ή «junk food», η υπερβολική δόση ζάχαρης, τα τηγανιτά, τα αναψυκτικά (με ζάχαρη ή χωρίς), τασφολιατοειδή (τυρόπιτες, μπουγάτσες κλπ), κάνουν μόνο ζημιά στο όλο… σύστημα.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για σωστή διατροφή, προκειμένου να διατηρήσει σε ισορροπία το σώμα και τον οργανισμό του. Έτσι, προσέχοντας τη σιλουέτα και τα κιλά μας, παράλληλα προσέχουμε και την σεξουαλική μας υγεία, για να μην βρεθούμε μπροστά σε απρόοπτα, όπως έντονο λαχάνιασμα κατά τη διάρκεια του σεξ, απώλεια στύσης και σε χειρότερες περιπτώσεις, καρδιακάεμφράγματα κλπ.

sirina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...