Ads 468x60px

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η πόρτα του Σαλπιγγίδη στον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ξέκοψε με τη μία την όρεξη σε ανθρώπους οι οποίοι του πρότειναν να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό. (VIDEO)

Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ που ήθελαν τον Ολυμπιακό να εξετάζει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με την προϋπόθεση ότι θα έμενε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ακολούθησε διάψευση από κόκκινους κύκλους, που υποστήριξαν ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τον 30χρονο επιθετικό για καθαρά μη αγωνιστικούς λόγους.
Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική και την ξέρουν καλά στο Λιμάνι... Άνθρωπος ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προσέγγισε και του πρότεινε να τον φέρει σε επαφή με την πρόεδρο του Ολυμπιακού, εφόσον βέβαια ο "Σάλπι" αποδεσμευόταν από τον ΠΑΟΚ μέσω προσφυγής ή λύσης συμβολαίου.
Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών, άπαντες γνωρίζουν ότι στο πρόσωπο του διεθνούς στράικερ έβλεπε μία ευκαιρία για να καταφέρει ένα πλήγμα στο γόητρο του Παναθηναϊκού... Άλλωστε με αυτό το κίνητρο έχει ενεργήσει πολλές φορές στο παρελθόν και σίγουρα θα πράξει ανάλογα στο μέλλον.
Ωστόσο ο Σαλπιγγίδης ξέκοψε με τη μία την κουβέντα και δεν άφησε κανένα ανοιχτό παράθυρο... Απάντησε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από τον ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση και πως δεν θα συζητούσε σε καμία περίπτωση με τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που έχει συνδέσει το όνομα του και με τον Παναθηναϊκό. Φυσικά, προκειμένου να αποφευχθεί η... επικοινωνιακή ήττα, ο κόκκινος μηχανισμός άρχισε να διαρρέει ότι ο ποδοσφαιριστής "κόπηκε"...
 prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...