Ads 468x60px

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Καταγγελία αναγνώστη για το μαγαζί που εμφανίζετε ο Νότης Σφακιανάκης



 Με μεγάλη μου θλίψη θέλω να σας πω, πως  το βράδυ αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε καπέλο, τσαμπουκά 300 ευρώ ! στον Μέτρ του μαγαζιού όπου εμφανίζεται ο μεγάλος Νότης Σφακιανάκης.
 Η ιστορία έχει ως εξής : Μέσο κάποιου γνωστού που εργάζεται στο εν λόγο μαγαζί κλείσαμε τραπέζι για 10 άτομα την παραμονή της πρωτοχρονιάς, ο γνωστός μας μας είπε 

πως αν δίναμε και 100 ευρώ στον Μετρ θα μας έβαζε σε ένα πιο καλό τραπέζι να καθίσουμε. Θεωρήσαμε λογικό το ποσό και λόγο της ημέρας φυσικά είπαμε όλοι μαζί να το δώσουμε ευχαρίστως για να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας τραγουδιστή.
 Το ποτήρι όμως ξεχείλισε όταν στις........
10 η ώρα το βράδυ τηλεφωνήσαμε για να ρωτήσουμε τι ώρα θα έπρεπε να είμαστε εκεί και μας είπαν ότι το πρόγραμμα αρχίζει στις 11.30 ακριβός και θα έπρεπε να είμαστε εκεί. Όλοι μας θέλαμε να κάνουμε πρωτοχρονιά στα σπίτια μας όπως επιβάλει το έθιμο και ήθελαν και οι γονείς μας φυσικά. Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάμε στις 12.30 με 12.45 και έκπληκτοι ακούσαμε πως αν δίναμε ακόμα 200 ευρώ στον Μετρ θα μας κρατούσε κατ εξαίρεση το πολύ μέχρι της 12.45 το τραπέζι που είχαμε κρατήσει με τα 100 ευρώ που είχαμε υποσχεθεί.
 Αναγκαστικά δεχτήκαμε και δώσαμε τα 300 ευρώ σύνολο για να μην χαλάσει η βραδιά μας μια και δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε και αλλού τραπέζι τελευταία στιγμή, έγινε όμως το θέμα συζήτησης όλο το βράδυ στο τραπέζι μας και χαλαστήκαμε όλοι όπως και φυσικά μείναμε με την απορία αυτά όλα τα γνωρίζει ο επιχειρηματίας του μαγαζιού και ο ίδιος ο Νότης ?  

Πηγή: nuxtobatis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...